piatok 4. januára 2013

New in again

Ahojte dievčence, v poslednej dobe niesom veľmi aktívna, a dúfam že mi to odpustíte, ale mám trochu rozhadzaný súkromný život a tak lahko sa nedá písat ked človek myslí na niečo iné ale to snád chápete.


Dnes som bola sama na nákupy v Nitre, už dlhšie som si chcela kúpiť novú kabelku a naštastie nebol problem zohnať takú čo by sa mi páčila. Kabelku som kúpila v nákupnom stredisku Centro Nitra,  v Humanicu, a vyšla ma 30 eur.


Dalej som si z "výletu" doniesla masky na tvár ktoré mali v tescu zlacnené z 7,99 na 3,99€ čo ma velmi potešilo a trochu lutujem že som nezobrala aj tie čokoládové :D



Viete, ako som sa vás nedávno pýtala, či by ste mali záujem o ručne malované tričko? Dnes som jedno kúpila v GATE  mali tam nejaké zlavy tak som to využila, ale ešte neviem kedy budem kreslit, lebo zatial ani nemám nejaký crazy nápad, a ani sa mi velmi nechce ( a nemam vela času  :( )


A ako by to bolo keby si nekúpim niečo z dekoratívky? :) kúpila som si nový púder od NYC počula som naň len dobré ohlasy, tak dúfam že budem spokojná :)




6 komentárov:

  1. Pestrý článek!!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pekný post :) Tá GA s ručne maľovanými tričkami by bola určite veľmi super, keďže do všetkých GA sa len kúpi niečo a tu by to bolo aj o nejakej práci a tvorivosti... podľa mňa je to určite super :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. len najhorsie je, ze na to je najmenej casu :) a zatial ani neviem co tam dam, ... :D a dufdam ze ked som vybrala cislo L tak je to dost univerzalna velkost :D

      Odstrániť
  3. hádam ťa nakopne múza ;DD
    heeej a tie masky oo musia byť super už som o nich počula ;)

    OdpovedaťOdstrániť